Kyosuke Kagami egy Japánországban élő mangát rajzolgató ifjú hölgy.
Ettől még nem is lenne annyira érdekes, mert ott sokan művelik ezt a művészeti ágat.
Egyik reggel egy különös ötlet pattant ki fejecskéjéből, mandulavágású szemét huncutul összehúzva. A gondolatot tett követte, s megalkotta az első olyan szakácskönyvet, melyben kotonban készíthető ételek szerepelnek.
Igen, jól olvastad, pajtikám: kotonban, vagyis óvszerben, amit rendeltetéskor ugyebár másra használ a férfinép.
Alapvetően semmi bajom a japánokkal, de időnként a gondolkodásmódjuk elég bizarr.
Lehet, hogy az ifjú hölgy most a pesszáriumban készült ételeket bemutató könyvön dolgozik?
Ettem én már kagylót, csigát, békát és néhány fura tengeri herkentyűt, de az biztos, hogy kotonban készült ételnek nincs helye a tányéromon.